Eğitim çıtasını farklı boyutlara çıkartmayı hedefleyen Beyaz Kule Okulları öğrencileri duvarlara yaptıkları resimlerle öğretmenlerinden tam not aldı. Sanatsal etkinliklere verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Beyaz Kule Okulları’nda öğrencilerin yaptığı çalışmalar beğeni toplamaya devam ediyor. 

Okul duvarını yaptıkları resimlerle renklendiren öğrenciler, kâğıtlara yaptıkları figürlerle el becerilerini geliştiriyor. Kullanmadıkları tişörtleri de üzerine yaptıkları figürlerle renklendirerek kullanılabilir hale getiren öğrenciler, aynı zamanda bu çalışma ile tutumlu olabilme olgusunu da öğreniyor. 

Birçok alanda akademik çalışmalarla öğrencilerin hayatın içinde yer alan olguları doğru anlaması ve uygulayabilmesi anlayışı ile eğitim sistemini geliştiren Beyaz Kule Okulları verdikleri dersleri sadece kâğıt üzerinde değil, öğrencilerin daha iyi anlayabilmelerini sağlamak adına uygulamalı olarak da anlatıyor. 

Fen Bilimleri dersinde bitkileri tanıyarak doğadaki oluşumlarını daha rahat anlamaları adına kendi becerileri ile Fen Bilimleri Bitkileri Dünyası Sergisi’ni oluşturan öğrenciler, okul koridorunda bulunan sergi ile bitkileri ve işlevlerini uygulamalı olarak da öğreniyor.

Editör: Barış Köksal