Beyaz Kule Okulları'nda gerçekleştirilen 'Beyaz Kule Cup' babalar turnuvası heyecanlı görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin babalarından ve öğretmenlerden oluşan takımlar Beyaz Kule Cup Futbol Turnuvası’nda karşı karşıya geldiler. Kıyasıya rekabetin olduğu etkinlikte, bu kez babalar okulda ter dökerken, öğrenciler ise babalarını desteklediler.

Farklı bir eğitim sistemi uygulayan Beyaz Kule Okulları, çeşitli turnuvalar düzenleyerek öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlarken, bir taraftan da velilerin de katıldığı aktiviteler ile Beyaz Kule ailesinin birlik ve beraberliğini üst seviyeye çekmeye çalışıyor. Beyaz Kule Okulları Kurucusu İlker Benzetsel, ‘Düzenlenen turnuva ve oyunların öğrencilerin beyin jimnastiğinde etkili olduğunu savunuyoruz. Aynı zamanda velilerimizin de okulumuzun ailesinin bir parçası olduğu fikrinden yola çıkarak onların da bu tür etkinliklerde çocukları ile aynı ortamda sosyalleşmesini amaçlıyoruz’ dedi.

Öğrencilerin deşarj olmaları açısından bu tarz turnuvaların önemli olduğunu belirten Beyaz Kule Okulları Spor Koordinatörü Fırat Koç, 'Öğrencilerimiz satranç, futbol ve benzeri oyunlarla hem deşarj oluyor, hem de beyin jimnastiği yapıyor. Bu tarz etkinlikler onları derse daha hazır hale getiriyor. Motivasyonlarını arttırıyor. Bu tür etkinliklerimizi önümüzdeki süreçte sürdürecek, velilerimizin de bizlerle birlikte olmaları açısından farklı projeler geliştireceğiz' ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal