Mersin’de donanımlı eğitim kampüsü ve alanında uzman kadrosu ile başarı odaklı hizmet veren Beyaz Kule Koleji, branş dersleri ile birçok öğrenciyi başarıya sevk ediyor. Teknolojik ve inovatif bir sistem üzerine kurulu eğitim kampüsünde öğrencinin kendini geliştirebileceği birçok alan mevcut. Sanat Akademisi, Spor Akademisi, Sosyal Aktivite ve Keşifler, Yaşam ve Teknoloji ve Meslek Atölyeleri ile farklı bir eğitim sistemi uygulanan Beyaz Kule Koleji, anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet veriyor. 



MESLEK ATÖLYELERİ ÇOCUK GELİŞİMİNDE ÖNEMLİ

Özellikle meslek atölyeleri ile ön plana çıkan Beyaz Kule Koleji’nde Marangozluk, Moda Tasarım, Yayıncılık, Mutfak ve Aşçılık, Fotoğrafçılık ve Müzik gibi daha birçok alanda öğrencilerin becerileri ön planda tutuluyor. Spor, bilim, sanat ve eğlence dolu yaz okulu fırsatı Beyaz Kule Koleji’nde geleceğin saygın bireylerini bekliyor. 



ÖZGÜVENİ YÜKSEK ÖĞRENCİLER YETİŞİYOR

Misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, demokrasiye, insan hak ve özgürlüklerine duyarlı, laik toplum düzenini benimseyen, ulusal kültürümüze ve evrensel değerlere saygı duyan, Türkçeyi etkin ve en iyi biçimde kullanabilen, İngilizceyi üst düzey, ikinci yabancı dili kendini ifade edebilecek kadar konuşabilen, sosyal becerilerle donanmış, etkin iletişim kurabilen ve takım çalışması yapabilen, hoşgörülü ve sorumluluk sahibi, analitik ve eleştirel düşünebilen, çevre sorunlarına ve doğanın korunmasına duyarlı, barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmeyi önemseyen, ülkemize ve insanlığa hizmet için gereken becerileri edinmiş, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek olan Beyaz Kule Koleji verdiği hizmetler doğrultusunda geleceğin üst düzey insanlarını topluma kazandırmak adına çizgisinden ödün vermeden yoluna emin adımlarla devam ediyor.




 
Editör: Barış Köksal