Erdemli Belediyesi, geçen ay ilkini gerçekleştirdiği Girişimcilik Kursu'nun ikincisini açtığını duyurdu. KOSGEB işbirliği ile açılan kursta 30 kursiyerin eğitim aldığı belirtilirken, bu eğitimlerin devam edeceği ifade edildi. Erdemli Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen kurslar için müracaatların yoğun olduğu bildirildi. Bu tür kursların girişimciler için büyük fırsat olduğunun altını çizen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her zaman bu tür kurslara önem verdiklerini vurguladı. İster girişimcilik kursu, ister meslek ve sanat öğrenme kursu olsun, görev yaptıkları süre içerisinde Erdemli rekoru kırdıklarını dile getiren Başkan Tollu, açılan kurslar içerisinde engellileri de unutmadıklarını belirtti.
Erdemli Belediyesi olarak bundan sonra da tüm kurslara devam edeceklerini kaydeden Tollu, genel manada hedef kitlelerinin ev hanımları, engelliler ve öğrenciler olduğunu ifade etti. Bu insanların hem kendilerine hem de ailelerine ve çevrelerine katkıları olsun diye bu kursları açtıklarını söyleyen Tollu, girişimcilik kursunu da girişimci ruhlara bir fırsat yaratmak amacı ile açtıklarını kaydetti.

Girişimcilik kursunu KOSGEB ile işbirliği halinde açtıkların belirten Tollu, profesyonel kişilerle çalıştıklarının altını çizdi. 2. dönem girişimcilik kursunun hayırlı olması temennisinde bulunan Tollu, hem diğer kursların hem de girişimcilik kurslarının devam edeceğini kaydetti.
Editör: Barış Köksal