Başantrenör Olcay Orak, "Orman Gençlik ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanıp kötü gidişe dur demek istiyoruz" dedi.

Ligde oynadığı son 6 maçtan mağlup ayrılan Mersin Büyükşehir Belediyesi, kötü gidişe dur demek istiyor. Geçtiğimiz hafta sonu evinde Adana ASKi'ye uzatmalarda 82-79 mağlup olan Mersin ekibi, ligdeki 8. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 13 maçtan 5 galibiyet elde eden Güney ekibi, 9. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Orman Gençlik'i ağırlayacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu maçı kazanıp kötü gidişe dur demek istiyor.

"ADANA ASKİ MAÇINDA İYİ MÜCADELE ETTİK AMA OLMADI"

Adana ASKİ ve Orman Gençlik maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak, Adana ASKİ maçının zor geçeceğini öncesinden bildiklerini ifade ederek, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Hatta bir ara maçta fark baya bir açıldı ancak oyuncularımız maçtan kopmadı. Çok geriden gelip maçta eşitliği yakaladı. Çok iyi mücadele ettik. Son topu olumlu kullansak çok değerli bir galibiyet elde edecektik ama olmadı. Ancak oynanan oyundan ve mücadeleden memnundum. Daha önümüzde çok maçımız var" diye konuştu.

"ORMAN GENÇLİK İLE ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ"

Orman Gençlik ile çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Orak, "Bizi zorlu bir maç daha bekliyor. Rakibimiz her ne kadar ligin altlarında yer alsa da iyi mücadele eden, iyi oynayan bir ekip. Eğer biz rakibimiz kadar mücadele etmezsek maçta sıkıntı yaşarız. Bu hafta çok iyi hazırlanıp, bu maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Artık kötü gidişimizi sonlandırmak istiyoruz. Üzerimizde bir şansızlık var ve bunu kırmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Yeniden kazanmaya başlayıp, üst sıralara bizi götüreceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal