Makam odasında gerçekleşen bayramlaşmada konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Türk, belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çekti. Türk, “Biz Akdeniz Belediyesi olarak başarımızı bu birliktelik ve ekip ruhu içerisindeki çalışmamıza borçluyuz. Bütün mesai arkadaşlarım, kentimizin çağdaş bir vizyona sahip olması için gecelerini gündüze katarak görev yapıyorlar. Her birimde görev yapan arkadaşlarımız, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bayramlaşma töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz çalışma arkadaşlarımıza, bu özverili çalışmalarından ve gayretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Bayramların, özellikle de dini bayramların önemine değinen Türk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizim inancımızda kavgaya, küskünlüğe, savaşa yer yoktur. Dinimiz, bayramların dargınların barışması için önemli bir vesile olduğuna işaret eder. Biz de bu topraklarda yaşayan halkların birer ferdi olarak, bu bayramın barışın müjdecisi olmasını temenni ediyoruz. Akan kan artık bir son bulsun, ellerimiz tabut değil çiçekler taşısın. Kurban Bayramı barışın ve bir arada kardeşçe yaşamın kapısına bir anahtar olsun istiyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, bayramın tüm İslam aleminde hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Türk, konuşmasının ardından törene katılan tüm belediye personeli ve konuklarıyla tek tek bayramlaştı ve iyi dileklerde bulundu. Merkez hizmet binasındaki törenin ardından teknik hizmet birimlerine geçen Türk, burada Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park-Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla da bayramlaştı.
Editör: Barış Köksal