Muhtarların istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Turgut, eksikliklerin ivedilikle çözülmesi adına çalıştıklarını, başkan yardımcıları ve teknik ekiple beraber sık sık mahalleleri ziyaret ettiklerini belirtti.

Turgut, Silifke Belediyesi olarak mahallelerdeki hizmetlerin yerine getirilmesinde ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması ile memnuniyetin takibinde mahalle muhtarlarına çok büyük görevler düştüğünün önemine vurgu yaptı. Muhtarların sorun ve isteklerini tek tek dinleyen Başkan Turgut, ilgili birimlere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verirken, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği hizmet ve projeler ile gelecekte yapmayı planladıkları projelere ilişkin bilgi verdi.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Doğan, “Başkanımız sorunlarımızı, istek ve taleplerimizi mahalle mahalle gezerek yerinde dinliyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Bu sefer bizler kendisini ziyaret ederek, teşekkür etmek istedik. Muhtarlar olarak Silifke’ye en iyi hizmeti vermek için hep birlikte çalışıyoruz. Mahallelerimizin acil sorunlarını çözüm konusunda gayretli bir çalışma gösteren başkanımıza teşekkür ederiz. Tabi ki muhtarlar olarak yapacak daha çok işimiz var. Mahallelerimizin diğer eksikliklerinin de çözümü için başkanımızdan isteklerimiz oldu. Kendisi de mahalleleri sırasıyla ziyaret ederek, taleplerin bir bir çözüleceğini ifade etti” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal