Başan Turgut, Seyranlık Mahallesi’nde devam eden parke döşeme ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Turgut, incelemeler esnasında Fazlı Sarıkaya ve muhtar Veysel Yalçın’ın yemek davetini geri çevirmeyerek, yer sofrasına konuk oldu.


Yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyetine önem verdiklerini belirten Turgut, “Kent genelinde ve farklı noktalarda devam eden belediye hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bir mahallemizde parklar yapılırken başka bir mahallemizde parke döşeme, başka bir mahallemizde ise asfalt yama çalışmalarımız oluyor. Plan ve program dahilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtar ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Öncelikle halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz. Siz değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor" dedi.
Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmayacaklarını söyleyen Turgut, "Seyranlık Mahallemize kazandırdığımız sosyal alan özellikle çay sohbeti ve piknik yapmak isteyenler ile yaz mevsiminde buralara gelen vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanıyor. Yollarını ve sokaklarını bir bir tamamlıyoruz. Dar olan yollar genişletilerek, toz ve çamur içerisinde olan yollarda asfalt ve parke taşı ile daha düzenli hale getiriliyor. Seyranlık dün olduğu gibi bugünde bizim göz bebeği mahallelerimizden biridir. Hizmetlerimizin mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal