Bir yandan belediye hizmetlerini diğer yandan da mahalle gezilerini aralıksız sürdüren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşların talep ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinleyerek, çözümü konusunda birim amirleri ve müdürlerine talimatlar veriyor. Gün boyu kentte devam eden çalışmaları yerinde takip edip, belediye hizmetlerini yürütürken diğer taraftan da mahalle gezilerini sürdüren Başkan Mustafa Turgut hafta sonu, Ulugöz, Burunucu, Gülümpaşalı ve Bolacalıkoyuncu mahallelerini ziyaret etti.

“Silifke Belediyesi olarak gücümüz her şeye yeter” diyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, “Birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Yeter ki toplum yararına faydalı çalışmalarımızı ifade edelim. Silifke Belediyesi olarak her sorunun üstesinden geliriz” dedi. Vatandaşların taleplerini tek tek not alarak, çözümü konusunda ilgili birimlere talimat veren Başkan Mustafa Turgut’un mahalle ziyaretlerine, Belediye Meclis Üyesi Mevci Arslan da eşlik etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Mustafa Turgut, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle şehir merkezimizi ve 88 mahallemizi yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Daha birçok eksiğimiz var.

İnşallah bunları da bir bir yerine getireceğiz. Mahallelerimize yeni yollar açarak, parklar yapıyor ve yeni sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Bizim için imkansız olan hiçbir şey yok. Fakat zaman içerisinde karşımıza çıkan bütün zorlukları bir bir aşarak hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi. Esnaflar ve kahvehanede bulunan vatandaşlarda, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un yaptığı ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Turgut ve ekibine teşekkür ettiler.
 
Editör: Barış Köksal