Park ve Bahçeler, Temizlik ve Fen İşleri ile idari binada hizmet veren işçi ve memur personeliyle bir araya gelerek, bayramlarını kutlayan Başkan Tuna, 14 yıldır görev yaptıkları Toroslar’ın değişiminde ve gelişiminde büyük emek sarf eden tüm personeline teşekkür etti.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Tuna, personeline aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dileyerek, kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olması temennisinde bulundu. El ele, gönül gönüle yaptıkları çalışmalarda Toroslar’da başarıyı yakaladıklarını belirten Tuna, “2004 yılında göreve geldiğimizde Toroslar’a baktığımızda bir köy görünümündeydi. Hep birlikte kendi ellerimizle şekillendirdiğimiz Toroslarımızı şu an yaşam kalitesi yüksek ve en huzurlu ilçe konumuna getirdik. 300 bin insanımızın yaşadığı Toroslarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz. Biz Toroslarımızın geleceği ve daha yaşanılabilir bir kent olabilmesi için yüreğimizi, gövdemizi ortaya koyduk. Bu gövdeyi ortaya koyan bu ordunun mensupları da sizlersiniz. Yeşil alandan spor tesisine, temizliğe ve kent estetiğimizin sağlıklı hale getirilmesinde katkı sunan Park ve Bahçeler, Temizlik, Fen İşleri ve idari binamızda hizmet veren siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğitimden sağlığa, spora, kültür ve sanata yönelik birçok projeyi de birlikte hayata geçirdik. Allah hepinizden razı olsun, emeklerinize ve yüreklerinize sağlık. Küskünlerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği, güzel günlerin müjdecisi olan bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Tüm Mersinlilerin ve İslam Alemi’nin de Kurban Bayramı’nı kutlayan Tuna, “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileğiyle tüm hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bayram süresince vatandaşların sıkıntı yaşamamalarını ve bayramlarını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla belediye ekiplerinin görev başında olacağını da ifade eden Tuna, herhangi bir sorunla karşılaşan vatandaşların, istek ve şikayetlerini belediyeye bildirmelerini istedi.
Editör: Barış Köksal