Erdemli Belediye Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Muay Thai sporcuları, aralık ayında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için çalışmalarına başladı. Erdemli Spor Salonunda çalışmalarını sürdüren sporcuları ziyaret eden ve çalışmalarını izleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Erdemlili sporcuların aldığı başarılı sonuçların herkes tarafından gururla karşılandığını dile getiren Tollu, ziyareti sırasında sporculara spor malzemeleri armağan ederek onlarla bir süre sohbet etti. Her zaman sporu ve sporcuyu desteklediklerini ifade eden ve bundan sonrası için de aynı desteklerini sürdüreceklerini kaydeden Tollu, "Bu ziyaretimizle sporcu arkadaşlarımıza maddi manevi desteğimizi göstererek onların yanında olduğumuzu ve aralık ayında Bakü’de düzenlenecek olan Muay Thai Avrupa Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza başarılar dilemek istedik. İnşallah Bayrağımız göklerde dalgalanır ve sporcularımız oradan madalyalarla dönerler. Şampiyonada sporcularımıza tekrardan başarılar diliyorum" dedi.
Erdemli Belediye Spor Kulübü Muay Thai hocası Zeynel Kürşad Arıcı'da spora ve sporcuya verdiği destekler için Başkan Tollu’ya teşekkür ederek, "Her geçen yıl Muay Thai sporuna olan ilgi artmaktadır. Şu anda ben ve 2 yardımcı hocamızla birlikte 100 sporcumuza kurs veriyoruz. Bu gençlerimiz gelecekte spora olan ilgisi ile başarılara imza atacağına inandığımız kişilerdir. Aralık ayında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için çalışmalarımız devam ediyor. 4 sporcumuz şampiyonaya katılmaya hak kazandı. İnşallah çalışacağız ve daha çok sporcu ile şampiyonaya katılacağız" diye konuştu.

 
Editör: Barış Köksal