Başkan Tarhan, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti. İşçilerin, hizmet üretirken yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgiler alan Tarhan, emeğin en yüce değer olduğu gerçeğinden yola çıkarak her zaman onlara en iyisini vermeye çalıştıklarını söyledi. Tarhan, “Çalışanlarımız hizmet üretirken sıkıntı yaşamasın diye tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Ancak çalışanlarımız buna rağmen hala sıkıntı yaşıyorlarsa tüm şikayetlerini duymak istiyorum” dedi.

İşçilerin haklarını kendilerinin talep etmesi gerektiğini vurgulayan Tarhan, “Sadece çalışanların değil, tüm insanlarımızın haklarını bilerek buna sahip çıkmaları ve gerekiyorsa mücadele etmeleri gerekiyor. Tarih boyunca emek, hak ve özgürlüklere sahip çıkma konusunda en duyarlı yaklaşımı yine emek kesimi göstermektedir. Yaşadığımız süreçte de Cumhuriyete, Atatürk ilke ve devrimlerine en iyi sahip çıkacak olan kesim de emekçilerdir. Bu konuda çalışanlarımıza güvenim sonsuzdur” diye konuştu.

Çalışanlarının herhangi bir konuda fikirlerini beyan etmeleri konusunda özgür olduklarını da belirten Tarhan, diledikleri zaman kendisiyle özel olarak da görüşebileceklerini de ifade etti. Birimleri ayrı ayrı dolaşarak çalışanların fikir ve düşüncelerini alan Başkan Tarhan, dile getirilen konuları not alarak gereken işlemin yapılacağı sözünü verdi.
 
Editör: Barış Köksal