İftar öncesi vatandaşlarla birlikte sohbet eden Başkan Tarhan, iftar saatinin yaklaşmasıyla yemek kazanlarının başına geçerek yemek dağıtımına yardımcı oldu. Daha sonra vatandaşlarla iftar kuyruğuna giren Başkan Tarhan, iftar yemeğini de birlikte yedi.
Mahalle muhtarları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu iftar sonrası açıklama yapan Tarhan, "Manevi duyguların yoğunlaştığı, insanlar arasında kardeşliğin pekiştiği, hoşgörü ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı bir Ramazan ayına daha ‘hoş geldin’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu günlerde akraba ve komşularımızla olan ilişkilerimiz kuvvetlenir, birlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularımız artar. Mezitli ailesi olarak biz de geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aynı sofrayı birlikte paylaşacağız. Birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğiz. İftar soframızdaki vatandaşlarımızın sayısının artması, daha fazla vatandaşımızla bir araya gelmek bizlere mutluluk verecek. Bu iftar soframızda bizlere destek verip, iftar yemeğini üstlenen ve ileriki günlerde üstlenecek tüm hayırsever vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Tarhan, Ramazan boyunca her hafta bir bölgede olmak üzere 3 iftar çadırı oluşturacakları bilgisini verdi.
 
Editör: Barış Köksal