Pamuk, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanarak gazi olan ve GATA’da gördüğü tedavinin ardından Mersin’e dönen Piyade Uzman Çavuş Alican Akçor ile nişanlısı Latife Şeker’in resmi nikahını kıyarak sevinçlerine ortak oldu. 

Akdeniz Belediyesi Nikah Salonunda, Afrin Gazisi Alican Akçor ile nişanlısı Latife Şeker ve yakınlarının katıldığı nikah töreninde duygusal anlar yaşandı. Hayatlarını birleştiren gençlere ömür boyu mutluluk ve sağlık dileyen Başkan Pamuk, “Gençlerimize ve değerli ailelerine, bu mutlu günlerini bizlerle paylaşma fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, her iki cihanda da sizlere saadetler diliyorum” dedi. 

İmza töreninden sonra genç çiftleri kutlayan ve aile cüzdanını geline veren Başkan Pamuk, çifte takı hediye etti. Nikâh töreni, genç çifte hediye edilen Türk bayrağı önünde hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

Editör: Barış Köksal