26 yıldır Tarsus Belediyesinin çeşitli kademelerinde çalışarak emekliliğe hak kazanan evli ve 2 çocuk babası 1963 doğumlu Tayyar Kızıl, emekli ikramiyesini Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın elinden aldı.

Tarsus Belediyesi olarak emekli olan personele sivil hayatında başarılar dileyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kıdem tazminatını almaya hak kazanan emekli personeli mağdur etmeden alacağı tazminatı parça parça değil de tek seferde ödemeye başladıklarını söyledi. Can “Belediyemize 26 yıldır yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Emeklilik hayatınızda başarılar dileriz. Eşinizle çocuklarınızla, torunlarınızla mutlu ve sağlıklı günler dilerim. Emekliye ayrılsan da her zaman belediyecisin, belediyecilikte emekli olunmaz. Kapımız ve yüreğimiz her zaman sana açık.

Bugün bir ilki daha gerçekleştiriyoruz ve personelimizin kıdem tazminatını parça parça değil, bir defada toplu ödüyoruz. İyi ve güzel işlerde kullanmanız dileğiyle tekrar hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Başkan Can, emekli olan belediye personeli Tayyar Kızıl’a emeklilik ikramiyesi çekini elden vererek teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Editör: Barış Köksal