Başkan Can, Traktörcüler Sitesi esnafıyla biraraya geldiği kahvaltıda, amaçlarının Tarsus’ta ekonomiyi hareketlendirmek olduğunu bunun için de traktörcüler pazarı kurma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

Çukurova’ya hizmet verecek bir pazar kuracaklarını ifade eden Başkan Can, “Traktörcüler sitesini ve pazarını önemsiyorum. Tarsus’ta kamyoncular pazarı, Traktörcüler Pazarı, Hanımelleri Pazarı ve Canlı Hayvan Pazarı adı altında pazarlar kurmak için mücadele ediyoruz. Hedefimiz sizlerle birlikte haftada bir gün şehrimizde traktörcüler sitesinde pazartesi günü köylü vatandaşlarımızın şehre en fazla indiği günlerden biri burada sizlerle birlikte traktörcüler pazarını kuracağız. Çevre illerde böyle bir pazar yok. Köylülerimizin burayı haftada bir gün ziyaret etmesini sağlayacağız. Tarsuslu hemşerilerimiz traktörleri başka ilçelerden, illerden alıyor. Belki bununda önüne geçmiş olacağız. Kazandığımız parayı kazandığımız şehirde bırakma mecburiyetimiz var. Bu hepimiz için geçerlidir. Bu traktörcüler pazarı sadece Tarsus’a hizmet etmeyecek, inşallah Çukurova’ya hizmet edecek. Biz bunun duyurusunu ve reklam çalışmasını en güzel şekilde yapacağız. Adana, Mersin diğer çevre il ve ilçelerdeki vatandaşlarımızda bilecek ki, Tarsus’ta traktör pazarı var” dedi. 

Traktörcüler Sitesi Başkanı Ali Gökmen ise yaptığı konuşmada, Başkan Can’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Başkan Can, şalvarı ve Tarsus’a özgü olan 8 köşeli kasketi ile traktöre binerek, günün anısına fotoğraf çektirdi. 

Editör: Barış Köksal