Aktaş, birim müdürleri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantıda, birim müdürleri Aktaş'a, devam eden çalışmalar ve tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda birimler arası koordinasyonun sağlıklı yürümesi için yeni kararlar alındı.

"Bizler aileyiz, üzerimize düşeni hep birlikte yapacağız"

Belediyelerin bir aile gibi olduğunu ve hizmet anlayışının da bu temelde olması gerektiğinin altını çizen Aktaş, bir birimde yaşanabilecek sorunun, diğer tüm birim ve çalışanları etkileyebileceğini belirtti, sorun çıkması halinde iletişim ve koordinasyon içinde olunması gerektiğini vurguladı. Aktaş, “Akdeniz’de yaşayan halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Hepimiz, tüm birimler, başkan yardımcılarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla iyi bir iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler halkımıza hizmet sunmak için buradayız" dedi.

"Uyum içinde çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yoktur"

Halktan, esnaf ve işadamlarından gelen eleştiri ve talepleri dikkate alacaklarını ve sorunların çözümü için sorumluluk ve yetkiler dâhilinde ellerinden geleni en kısa zamanda yapacaklarını kaydeden Aktaş, “Bizler bir aileyiz. Bizim tek isteğimiz çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla, esnaflarımızla karşılaştığımızda onların güler yüzünü görebilmektir. Önümüzdeki süreçte halkımızın yararına daha büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz. Bu projelerimiz arasında başlattığımız kentsel dönüşüm ve gelişim projesi var. Bunun yanı sıra, her mahallede bir park, spor tesisi ve asfalt ve kaldım çalışması projeleri var" diye konuştu. Aktaş, müdürlerin dile getirdiği taleplerin karşılanması ve sorunlarının çözümü için ilgili başkan yardımcılarına gerekenlerin yapılması yönünde talimat verdi.
 
Editör: Barış Köksal