Baro Başkanı Er, Türk Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Jandarma Teşkilatını kutlayan Er, vatan savunmasında, terörle ve her türlü suçla mücadelede üstün gayret ve başarı gösteren Jandarma Teşkilatının, hizmet ve fedakarlıklarıyla milletin güven ve takdirini kazandığını vurguladı.

Er, “Ülkemizde iç güvenliğin ve asayişin sağlanması, temel hak ve hürriyetlerin korunmasıyla görevli bir birim olarak Jandarma Genel Komutanlığı, sahip olduğu nitelikli personeli ve teknolojik donanımıyla, Emniyet Teşkilatı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile birlikte vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşamasını sağlama görevini başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma Teşkilatımızın dün olduğu gibi bugün de toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için kendisine tevdi edilen görevleri, demokratik değerleri ve insan haklarını esas alan üstün vazife ve hizmet anlayışıyla yerine getireceğine inanıyorum.

Son zamanlarda özellikle terörle mücadelede gösterdiği üstün gayreti milletimiz görmekte, halkımız da bu konuda onlara destek olmaya çalışmaktadır. Güzel ülkemizde, milletimiz ve devletimizin tüm güvenlik birimleri el ele ve omuz omuza vererek, tüm terör belasını topraklarımızdan def edecektir. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, tüm mensuplarına, aile fertleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
 
Editör: Barış Köksal