Yapılan bu fuar ile iş arayanları firmalarla aracısız olarak buluşturarak bir yandan iş ve kariyer başvurusu imkanı sağlanırken, diğer yandan iş arayanlar kurumsal firma temsilcileri ile birebir görüşme fırsatı yakaladılar.

İstihdamın Enleri ödülü’nde en çok istihdam sağlayan firma  Arbel oldu

Bu yıl 9.’su düzenlenen Mersin İş ve Kariyer Fuarı kapsamında ’İstihdamın Enleri’ ödülleri sahiplerini buldu. Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Arbel en çok istihdam sağlayan firma seçildi. Ödülü Arbel adına yönetim kurulu üyelerinden Mahmut Arslan aldı. 

İstihdam ödülünü Mersin Ak Parti Milletvekili Hacı Özkan’ın elinden alan Arslan; ‘’bu proje vasıtasıyla açılan kurslar sayesinde, meslek ahlakına sahip, üretken, vasıflı elemanlar yetişiyor. Arbel. A.Ş. olarak biz de bu iş gücünü istihdam etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.  

En büyük ödülün Mersin’e ve Türkiye’ye istihdam alanında sağladıkları katkılar olduğunu belirten Arslan, İş-kur’a ve Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği (Megip) projesini hayata geçiren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.


 

Editör: Barış Köksal