Hizmet verdiği günden itibaren alanında uzman kadrosu ile birlikte birçok organizasyonlara imza atan Altındere Turizm, bireysel, aile ve toplu tatil planınızda danışmanlık hizmeti vererek, eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor. Birçok kişi, bölge, lokasyon ve otel uyumsuzluğundan kaynaklı olarak istenilen doğrultuda tatil yapamıyor. Altındere Turizm bu noktada devreye girerek sizin yaşam tarzınıza uygun tatil noktalarını belirleyerek, hem uygun hem de kaliteli bir tatil fırsatı sunuyor. Altındere Turizm ofisinde sizlerin nasıl bir tatil istediğinize yönelik gerekli doneleri toplayarak analiz yapan Altındere Turizm, sizleri en uygun otellere yönlendiriyor. Gerek yurtiçi gerekse yurtdışı tatillerinizde birebir koçluk hizmeti sunan Altındere Turizm, bir turizm acentesinden daha fazlasını sizlere sunuyor.

'YAŞAM TARZINIZA UYGUN OTELLERE YÖNLENDİRİYORUZ'

Türkiye'de birçok kişinin tatil bölgeleri hususunda yeterli bilgiye sahip olmadığını belirten Altındere Turizm Kurucuları, 'Birçok insan tatil bölgeleri ve otel olarak yanlış tercihler yapıyorlar ve geçirdikleri zaman içerisinde eğlence ve dinlenme gibi olanaklardan istedikleri gibi yararlanamıyorlar. Bireysel tatil yapmak isteyen bireyler kesinlikle aile otellerini tercih etmemelidir. Aileler de genç kesimin tatil yaptıkları otelleri tercih etmemelidirler. Türkiye'de yaşanan en büyük sorunlardan biri de bu. Aile ortamında genç kesimin eğlence odaklı tatil yapması çok zordur. Bu yüzden bizler sizlerin nasıl bir tatil yapmak istediğinizi belirleyip, bununla kalmadan sizlerin yaşam standartlarınıza ve tarzınıza uygun otellerin tespitini sağlayarak yönlendirmeler yapıyoruz' ifadelerini kullandılar. 

BAYRAM ÖNCESİ ERKEN REZERVASYON FIRSATI

Bayramda tatil planı yapanlar için erken rezervasyon fırsatları sunan Altındere Turizm, otel ve uçak biletlerinde ciddi kolaylıklar sağlıyor. Bunların yanında özel olarak tatilinizin bir gecesi de Altındere Turizm tarafından karşılanıyor. Kıbrıs tatillerinde de ciddi olanaklar sağlayan Altındere Turizm, 199 TL'ye gidiş dönüş transfer dahil uçak bileti fırsatı sunuyor. 

Altındere Turizm İletişim: 0324 233 06 07  - www.altindereturizm.com

Editör: Barış Köksal