Gökhan Gök'ün bilgilendirmesinin yanlışlarla dolu olduğunu ifade eden Ali Kıratlı, 'Sayın Bakanımız Lütfi Elvan Mersin'de parti ayrımı yapmaksızın çalışan, sorunların çözümü noktasında gerekli hassasiyeti her daim gösteren bir siyaset tutumu izlemektedir. Buna karşın bu güne kadar kentimize hiç bir şey kazandırmayanların sayın Elvan gibi ülkede bir çok hizmetin altında emeği olan br siyasetçiyi eleştirmesine anlam veremiyorum. Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerekte cevap veriyorum. Sayın Bakanımızın Mersin Milletvekili olmadan önce de, sonrasında da Mersin'e kazandırdıkları ortadadır. Bundan sonra da Mersin'e büyük katkıları olacağından kimsenin şüphesi olmasın. 

Ayrıca sosyal medyada iddia edildiği gibi TBMM'nin sayfasında Sayın Elvan'ın sayfasında Karaman Milletvekili değil Mersin Milletvekili yazmaktadır. Bakılan sayfa önceki döneme ait olan bir sayfadır. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar, bunlarınki o kadar bile yanmıyor. 
  
Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçe belediyelerin de isteklerine mümkün olduğunca cevap veren sayın bakanımızın bu tutumu sayesinde, Mersin'de çok sivri bir siyaset yerine kişiler ılımlı bir siyaset modelini tercih ederken yapılan bu açıklamalar ortamı germekten başka bir işe yaramaz' dedi.



 
Editör: Barış Köksal