Belediye Başkanvekili Veli Şahin’den bilgiler alan Özkan, başarının oluşturulan ekiple birlikte geldiğini söyledi. Verilen birifingi dinledikten sonra açıklamada bulunan milletvekili Özkan, “Eğer iyi bir ekip ile çalışıyorsanız başarı kendiliğinden gelir. Yaşar Başkanım ekibini çok iyi yetiştirmiş bu bağlamda kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi bir ekiple çalıştığını gördüm. Daha önce Ankara Büyükşehir projelerini taktim edilmişti, projelere hayran kalmıştık. Kırşehir’in de dolu dolu projelerini yapılması ve devam etmesini Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bizleri böyle siyasetçilerin yönetmesi için, sağlıklı bir şekilde görev verdiği için Allah şükretmek lazım. Siyasetin temeli yerelden geçer” dedi.

Yapılan belediye çalışmalarının ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade eden Özkan, “Belediyelerde yapılan çalışmalar ülkenin gelişmesine ve yaşam standardının yükselmesi bakımından çok önemlidir. Kırşehir Belediyesinin projeleri bittiğinde eminim Kırşehir çok daha güzel bir şehir olacak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Başkanvekili Veli Şahin tarafından milletvekili Özkan’a Kırşehir’e özgü hediyeler takdim edildi.
Editör: Barış Köksal