Seçim süreci kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan önderliğinde Mersin GİAD’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında ortak konu ülke ve Mersin ekonomisi oldu. 
Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Öncelikle ziyaretlerinizden dolayı AK Parti Yenişehir Teşkilatına ve AK Parti Mersin Milletvekili Sn. Yılmaz Tezcan’a şahsım ve derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemizin kalkınması ve ileriye taşınması adına bizler Mersin GİAD üyeleri olarak üzerimize düşen gayreti gösteriyoruz. Siyasilerden beklentilerimiz de ellerinden geleni yapmalarıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde, A parti, B parti gözetmeksizin ortak noktamız Türkiye’nin menfaatleri olmalıdır’ dedi.

Mersin GİAD Yönetim Kurulu Üyelerine Mersin ve ülke ekonomisi hakkında bilgiler veren AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, ‘Ülkemizin kalkınması adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu noktada ülkemize ve Mersinimize sağladıkları istihdam ve ekonomik katkılardan dolayı iş adamlarımıza her zaman ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol başta olmak üzere tüm Mersin GİAD üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Editör: Barış Köksal