15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe AK Parti Mezitli İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile tam kadro katılarak, iki gece nöbet tuttu.
 
AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, yoğun kalabalığa karışarak, halkın ihtiyaçlarını tespit ederek, engelli vatandaşlara yemek servisi yaptı. Cumhurbaşkanlığı tarafından meydanlara gönderilen dilek defterine 15 Temmuz ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Başkan Gültekin, nöbetine sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.
 
Mersinlilere yoğun katılımlarından dolayı teşekkür eden AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin,  ’15 Temmuz 2016 gecesi bizleri ayırmaya ve devletimize kara bir leke sürmek isteyen hainlere, 15 Temmuz 2017’de birlik ve beraberliğimizle daha da güçlenerek en anlamı cevabı vermenin gururunu yaşıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile sokakları ve meydanları sabah saatlerine kadar boş bırakmayan Mersinliler’e teşekkürlerimi sunuyorum. 15 Temmuz hain ihanet çetesinin girişimi bizleri daha da güçlendirerek kenetlenmemizi sağladı. AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatım ile birlikte tam kadro nöbet tutarak, meydanda bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda onlara yardımcı olduk. Biz tüm Türkiye genelinde ve Mersin’de yoğun kalabalığımız ile birlikte demokrasimize vurulmak istenen zincirin nasıl kırıldığını bir kez daha tüm dünyaya gösterdik’ İfadelerini kullandı.
 
Editör: Barış Köksal