İftar yemeğine, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Yılmaz Tezcan ile Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ve partililer ile vatandaşlar katıldı. İftar saati yaklaşırken milletvekilleri, Başkan Ercik ve ilçe başkanları vatandaşlara yemek servisi yaptı.



Programda konuşan Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, “Ramazan ayı birlik, beraberliğin ve yardımlaşmanın üst seviyelerde yaşandığı aydır. Ülkemizin ve milletimizin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu şu günlerde AK Parti mensupları olarak vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iftarda bizleri vatandaşlarımızla buluşturan ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşatan İlçe Başkan Yardımcımız Celal Kurt'a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kurt da Ramazan ayının insanların birbirini anladığı, hoşgörünün ve dayanışmanın yaşandığı bir ay olduğunun altını çizerek, “Ramazan ayında AK Parti mensupları ve vatandaşlarımız ile bir arada iftar yapmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün mutluluğunu yaşadık. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz inanıyoruz ki, Türk milleti birlik, beraberlik ve dayanışma çerçevesinde yaşadığı sürece bu ülkenin sırtı asla yere gelmeyecektir. Bizler AK Parti mensupları olarak bu birlikteliğimizi her daim koruyarak, ülkemize nifak sokmaya çalışan kirli ellere karşı dimdik ayakta olduğumuzu göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Editör: Barış Köksal