AK Parti Mezitli İlçe binasında yapılan toplantıya katılım yoğundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin, göreve geldiklerinden bu yana Mezitli için hiç durmadan çalıştıklarını ifade ederek; 'Göreve geldiğimiz gün çalışmalarımıza mahalle başkanları ve muhtarlarımızın sorunlarını dinleyerek başladık. Mezitlimizin birçok ilden daha büyük bir ilçe olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımızı buna göre yürütüyoruz. Biz AK Parti Mezitli olarak Mezitlililer'i karda kışta yalnız bırakmadık. Tepeköy'e 3 metre kar yağdığında biz Tepeköy'e ulaştık. Sel felaketi olduğunda Davultepe'den Fatih Mahallesi’ne, Viranşehir Mahallesi’nden Fındıkpınarı'na kadar her mahallemizi ziyaret ettik ve etmeye devam ediyoruz. Vatandaşımızın sorunlarıyla daha yakından ilgilenebilmek adına kurumlarla ilişkilerimizi daha sıkı tuttuk. Ekonomimizin can damarı olan esnaflarımızı geziyoruz ve gezmeye de devam edeceğiz' dedi.

Referandum sürecinde 15 Temmuz ruhuyla hareket ettiklerinin altını çizen Başkan Gültekin;  'Ülkemizi bölmeye ve ötekileştirmeye çalışan ruhlar, gezi olayları ile başlayıp 15 Temmuz Darbe girişimi ile devam ederek Türkiyemiz’i derin bir kaosa sürüklemeye çalıştılar, fakat gördüler ki önlerinde birlik ve beraberlik içerisinde tek yumruk olmuş bir millet var. Bu ülke bu ruhla ilerlediği sürece bölmeye ve ötekileştirmeye kimsenin gücü yetmez. Referandumda da 15 Temmuz'da olduğu gibi yolumuza dik duruşumuzla ve emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Şunu da belirtmek istiyorum; Referandum çantada keklik değil...  Çok çalışacağız, çok çalışacağız, çok çalışacağız. Reisimiz bir konuşmasında yalnızım ve yalnızlığımı biliyorum ama buna rağmen mücadelemi sürdüreceğim demişti. Biz de Mezitli İlçe teşkilatı olarak diyoruz ki; Resimiz asla yalnız değilsin, asla yalnız olmayacaksın' dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatı’nda, en eski olan ve halen çalışmalarını sürdüren üyelere plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Mezitli AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Eşmen yeni yönetimini açıklayarak, Gençlik Kolları çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Editör: Barış Köksal