Davultepe, Tece ve Seymenli bölgelerinde yapılan ziyaretlerde esnafların sorunlarını dinleyen AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ve AK Parti Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan ve Ali Cumhur Taşkın yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Davultepe, Tece ve Seymenli bölgelerinde esnafları ziyaret eden AK Parti ekibi, Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması sürecine kadar bütün esnaflara ve hanelere ulaşmayı hedefliyor. 

Seçmenlerin bilinçli oy kullanmaları yönünde bilgilendirmeler yapan Başkan Gültekin, referandum sürecine kadar çok yoğun çalışacaklarını kaydetti. 

Kararsız kalan seçmenlerin oldukça fazla olduğunu dile getiren Başkan Gültekin; 'Mezitli bölgemizde yoğun bir tempo ile çalışarak halkımızı ve esnaflarımızı Cumhurbaşkanlığı Sistemi'nin ülkemiz ve geleceğimiz için neden önemli olduğunu anlatıyoruz ve anlatmaya devam edeceğiz. Şuanda Mezitli bölgesinde kararsız kalmış çok seçmenimiz var ve onlara büyük bir titizlikle neden evet demeleri gerektiğini anlatıyoruz. Davultepe, Tece ve Seymenli bölgelerini Sayın Milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan ve Ali Cumhur Taşkın ile gezdiğimizde çok olumlu sonuçlar aldık. Hem esnaflarımızın sorunlarını dinledik, hem de yeni anayasa ile ilgili bilgilendirmeler yaptık' dedi.

Editör: Barış Köksal