AK Parti Mersin İl Yönetimi kent bileşenleri ve yöneticileri ile buluşmaya devam ediyor. Bu bağlamda STK ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’nın öncülüğünde kent ekonomisine yön veren sivil toplum kuruluşları ve başkanları ile bir araya gelen AK Partili yöneticiler, görüş alış verişinde bulundu. Ziyaretlere İl STK ve Halkla ilişkiler Başkanı Zeynep Aysalar, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Levent Ali Bostan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mihriye Gözde Tutak, Mehmet Duman ve Mustafa Onurdağ katıldı. Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD) Başkanı Mehmet Deniz, Mersin Girişimci İşadamları Derneği (MEGİAD) Başkanı Mehmet İzol, Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) Başkanı Ayferi Tuğcu ve Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Armağan Öner ile bir araya gelen AK Partili yöneticiler, kentin ekonomisini masaya yatırdı.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Tanıtım ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, kentin kalkınması için kentin tüm bileşenlerinin ortak paydada buluşması gerektiğine dikkat çekerek, “İl yönetimimiz göreve geldiği günden bu yana kentte söz sahibi kurum ve kuruluşlar ile sürekli olarak istişare halinde. Bu bağlamda ziyaretlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Son olarak kentin ekonomisine yön veren sivil toplum kuruluşlarımızın başkanları ile bir araya gelerek kentin kalkınması adına ortak eylem planı içerisinde birlikte yer alalım teklifinde bulunduk. Yaptığımız istişarelerde önemli kararlar aldık. Bundan sonraki süreçte de kentimizin kalkınması ve gelişmesi adına buluşmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
İl STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep Aysalar ise AK Parti olarak kentteki sivil toplum kuruluşlarına ayrı bir önem verdiklerini belirterek, “Sivil toplum örgütlerinin kentin yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun içinde partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri noktasında Sivil Toplum Örgütlerine ayrı bir önem veriyor. Bu bağlamda Mersin İl Teşkilatı olarak kentteki STK’lar ve Yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyor ve kentin sorunlarını masaya yatırıyoruz. Hepimizin ortak paydası Mersin. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi anlamında hep birlikte bir eylem planı içerisinde yer almamız gerekmekte. Bu sebeple taşın altına hepimizin elini koyması ve kent için uğraş vermesi şart” şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal