Kırmızı - Lacivertli ekibin Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, sosyal medyada verdiği mesaj ile Mersinliler'i takıma destek olmaya davet etti..

Ahmet Serttaş'ın Facebook hesabında paylaştığı ve onlarca kişiden destek gören yazı şöyle:

Süper ligde ,kupada iyi giden bir Mersin İdman Yurdu.. Süper ligin borcu kapatılabilecek kulüplerinden biri ,4 büyükler gibi borç batağında olmayan bir eskişehir bir bursa kadar kötü maddi tabloya sahip olmayan fakat gel görki sadece yönetimdeki 3-5 yöneticinin maddi katkıları ile tff ve süper ligden gelen hak edişlerin dışında kulübe ciddi bir yardımdan yoksun bir Mersin İdman Yurdu..

Uyan Mersin yarın çok geç olabilir..

Bu kriz ortamında bu yöneticilerin çabaları ve katkıları önümüzdeki kötü tablonun yok edilmesine yetmeyebilir ve üzülerek milyonlar harcanarak yakalanan bu güzel tablo birdenbire tersine dönebilir.

An itibarıyla tüm futbolcuların çalışanların ekim ayı dahil ödemeleri kapatıldı ,kasım ve aralık ödemeleri yaklaşık 3 milyon tl ve asıl acil ödeme gereken eski yabancı oyunculardan dolayı ödenmesi gereken tahmini 6 milyon tl ki bu ödemeleri acilen gerçekleştirmemiz ve olası fifa nın puan silme yaptırımıyla karşı karşıya kalmamız gerekiyor..

Buradan bu şehrin en değerli markası olan Mersin İdman Yurdumuza herkesin sahip çıkmasının zamanının geldiğinin ve bu kulübün bu şehrin kulübü olduğunu hatırlatmak isterim.Mersin demek Mersin İdman Yurdu demektir..Haydi Mersin vakit çok geç olmadan sahip çık takımına...
Editör: Barış Köksal