Ahmet Arıcan, 31 martta ülkenin ve Mersin’in kaderini belirleyecek seçimlerde herkesin demokrasi örneği göstermesi gerektiğini belirterek, Mersinlileri oy kullanmaya davet etti.

CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit’e son güne kadar destek veren Arıcan, 31 mart yerel seçimlerinin Mersin için büyük önem taşıdığını belirtti. Arıcan, Mersinlilerin demokrasi örneği göstererek sandıktaki yerlerini almaları gerektiğini ifade ederek, ‘Ülkemiz ve kentimiz için büyük bir öneme sahip olan 2019 yerel seçimlerinde seçmenlerimiz demokrasi örneği göstererek oy kullanmaları gerekiyor. Seçime katılım oranımızla Türkiye demokrasisin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamamız gerekiyor’ dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Özyiğit’e destek veren Arıcan, ‘Yenişehir için çok çalışacağına inandığım Sn. Abdullah Özyiğit’e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Abdullah Özyiğit’in kente bakış açısı ve vizyonu ile birlikte Yenişehir bölgesi yatırımların arttığı, istihdam odaklı bir ilçe haline gelecektir’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal