TASİAD Başkanı Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyeleri, nezaket ziyaretinde Tarsus’la ilgili konular üzerinde Başkan Can’a bilgi verirken, 21. hizmet yılını geride bırakması nedeniyle hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Başkan Can, ziyaretten dolayı TASİAD Başkanı Yakup Ateş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Can, daha sonra Aktif Gençlik Federasyonu üyelerini kabul etti.

Aktif Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Fahrettin Karataş, Başkan Can’ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi. Karataş, “27 Şubat’ta Erasmus zaman makinası projesinde Aktif Gençlik Federasyonun iştirakçi olarak katılmıştır. 4 ülkeden gelen öğrenci misafirlerimize Tarsus Belediyesi tarafından ağırlanırken, öğrencilere kent gezdirildi. Verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Başkan Can, “30 Mart seçimlerinden sonra Tarsus’umuzda yaşayan bütün insanlarımızın belediye başkanıyız. Yani bizim belediyecilik anlayışımızda siyaset olmadı, olmayacakta. Hangi ırktan, hangi milletten ve memleketten olması önemli değil, önemli olan bizim belediyecilik anlayışımızda, Tarsus’ta yaşaması, ortak değerlerimize, ortak paydamıza Tarsus’a hizmet etmesi yeterlidir. Bu vesile ile sivil toplum kuruluşlarımıza, oda ve derneklerimize spor faaliyeti gösteren bütün sporcularımızın biz yanındayız, yanlarında yer almaya da devam edeceğiz. Çünkü biz şehri birlikte yönetmek istiyoruz, çünkü biz şehrimizi birlikte yöneterek ortak paydamız Tarsus’a hizmet etmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle de hareket ediyoruz. Her zaman için elimizden gelen ne varsa yaparız. Yeter ki, şehrimize güzel projelerle bizlere gelin, bizde destek verelim” dedi.
Editör: Barış Köksal