Geçtiğimiz hafta yapılan CHP Olağanüstü İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Abdullah Özyiğit’i CHP İl Başkanlığı’ndaki makamında ziyaret eden Prof. Dr. Özer, Özyiğit’e yeni görevinde başarılar diledi. 

ÖZYİĞİT’E KİTAPLARINI HEDİYE ETTİ

Bir bilim insanının hediyesi de ancak kitap olur diyen Prof. Dr. Özer, “Türkiye’de Siyasetin Anatomisi” ve son çıkardığı kitabı “Bürokratik Devletten, Demokratik Cumhuriyete” adlı eserlerini imzalayarak İl Başkanı Özyiğit’e hediye etti.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da okuduğu “Türkiye’de Siyasetin Anatomisi” isimli kitabın çok faydalı bir çalışma olduğunu belirten Özer, CHP’nin Türkiye’de olduğu gibi, Mersin’de de yıkması gereken tabular olduğunu belirtti. 

CHP 3 NOKTADA ADIMLAR ATMALI

Mersin’de CHP’nin başarılı olmak istiyorsa 3 noktada önemli adımlar atması gerektiğinin altını çizen Özer, “Mersin çok kozmopolit bir il. CHP burada bir yenilik yaratmak istiyorsa; Kürtlerle, varoşlarla ve mütedeyyinlere barışmalı ve sosyal demokrat projeleri ile tabanainerek oradaki kararsız vatandaşların oyunu almalı. Doğudan oy alamayan bir CHP iktidar olamaz, bu bilinç ile hareket ederek toplumun hepsini kucaklayacak projeler üretilmeli” dedi.

İL BAŞKANI ÖZYİĞİT’TEN EĞİTİM ÇALIŞMASI DAVETİ

Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, faydalı tespitleri konusunda ilerleyen dönemlerde partililere ve yöneticilere yönelik bir eğitim çalışma için Prof. Dr. Özer’le yeniden bir araya gelmek istediklerini belirtti. 

Editör: Barış Köksal