İBRAHİM KIZIL/ www.cukurovaexpres.com

Mersin Ticaret Borsası Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Abdullah Özdemir’in oğlu Onur Özdemir ve Mersinli iş adamı Emin Ucuz’un kızı Duygu Ucuz Macit Özcan Spor Kompleksinde düzenlenen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Düğüne Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mersin Üniversitesi Rektörü Kemalettin Süha Aydın, Mersin İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz gibi siyaset ve bürokrasi dünyasının önde gelenlerinin yanı sıra iş dünyasından da bakliyat devi Arbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan ve eşi Ayşe Arslan, kardeşleri Hasan Arslan, Hüseyin Arslan’ın yanı sıra MDTO Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Mersin Büyükşehir Beldiyesi Meclis Üyesi Abdurrahman Çokgünlü, MEGİAD Başkanı Alper Gürsoy, Altındere Marka Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altındere, MODER eski Başkanı Hüseyin Kış, TURAB eski Başkanı Doğan Narin, gibi tanınan ve sevilen isimlerin yanı sıra 1200 kişilik davetli topluluğu katıldı.

Çiftin nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan kıyarken çiftin nikah şahitliğini ise Mersin Üniversitesi Rektörü Kemalettin Süha Aydın ve Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaptı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan çiftin imzalarını atmasının ardından evlilik cüzdanını Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na verdi. Vali Güzeloğlu, "Evlilik ömür boyu korunması gereken bir müessesedir. Allah mesut bahtiyar etsin Onur ile Duygu çiftinin mutluluklarının bir ömür boyu sürmesini diliyorum” diyerek evlilik cüzdanını gelin Duygu Özdemir’e verdi.

1200 kişinin davetli olduğu düğünde yeni evli çift Duygu ve Onur Özdemir, nikâhlarının kıyılmasının ardından davetlilere mutlu günlerinde yanlarından olduklarından dolayı teşekkür etti.

Özdemir’den muhteşem twist

Mutlulukları gözlerinden okunan Özdemir çifti Orkestra Akademi’nin eşliğinde Zeren ve Haluk’un müzikleri ile dans etti. Genç çiftin dans etmesinin ardından gelin Duygu Özdemir’in babası Emin Ucuz ve annesi Türkan Ucuz’un dans etti. Daha sonra damat Onur Özdemir babası Abdullah Özdemir’in twist oynayacağını söyleyerek orkestradan twist çalmasını rica etti. Oğlunun daveti üzerine Abdullah Özdemir twist oynadı.

İskele Marin’den 1200 kişilik yemek

Düğün davetlilerin oyun havaları eşliğinde oyun oynamaları ve halay çekmelerinin ardından sona erdi. 1200 kişilik davetli listesinin yemeklerini ve içeceklerini İskele Marin Restaurant üstlendi. İskele Marin Restaurant’ın işletmecilerinden Mehmet Oruç, düğün organizasyonu boyunca davetlilerin istekleri ile yakından ilgilendi.

Editör: Barış Köksal