Macit Özcan Spor Kompleksi'nde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, federasyonla hem kartlar konusunda hem de e-bilet uygulaması konusunda görüştüklerini ifade ederek, "Sarı kartlar Play-off'da sıfırlanıyor. Kırmızı kartlar ise devam ediliyor. Yani şu anda 2-3 sarı kartı bulunanlar için artık önemli değil. Bu konuda rahatladık. Tabi bu hafta artık e-bilet uygulamasına geçildi. Artık Süper Lig ve PTT 1. Ligi'nde oynayan tüm takımlar bunu uygulamak zorunda. Seyircilerimiz bir an önce statlara girebilmek için passolig kartlarını almaları geriyor. Çünkü stada girişler onlarla olacak. Nerede izlemek istiyorsan o kartın için yükleme yaptırılacak ve o şekilde girilecek. Bu uygulama ilk başta taraftar sayısını etkileyecektir. Çünkü aynı anda milyonlarca kartı temin etme noktasında biraz zamana ihtiyaç olacaktır. İlk başlarda ufak tefek aksaklıklar olacaktır ama uygulamanın hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

"BU HAFTA ÇOK DEĞERLİ 3 PUAN ALDIK"
Bu hafta aldıkları 3 puanın çok değerli olduğunu vurgulayan Vural, "Allah korusun bu hafta puan kaybetseydik, Manisaspor evinde kazandı ve puan farkı azalacaktı. Ancak Allah'a şükür böyle bir şey olmadı ve puan farkını koruduk. Bucaspor maçında oyuncularımız üstüne koyarak oynadılar. Özellikle 8-9 oyuncumuzun birden katkılı oynaması bizi mutlu etti. Artık rakibe daha az pozisyon veren bir takımız. Bu maçta 10 kişi kalmamız da belki de iyi oldu. Çünkü 10 kişi kalan bir takımın nasıl oynaması gerektiğini, hangi anlayışla oynamalı onu gördük. Takımımız bunu çok iyi uyguladı. Bu hafta skorun ötesinde beni çok mutlu eden oyuncularımızın mücadeleleri oldu. Kolay değil tabi bizim uygulamak istediğimiz sistemi Süper Lig takımları uygulayamıyor. Bunun için zaman lazım. Hepsini galibiyet ve mücadelelerinden dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

TARAFTARLARA ÇAĞRI
Taraftarlara da çağrı da bulunan Vural, "Buradan taraftar grubumuza sesleniyorum. 251 bin TL para cezası ve onlarsız bir maç oynamak zorunda kalmak agresif olmanın, kötü tezahüratın sonucudur. Yani artık bir şeyler öğrenmeliyiz. Eğer bunu bir kez daha tekrar edersek ben o zaman taraftar grubunun sevgisinden şüphe ederim. Tabi ki insanın bir kere hata yapma hakkı var ama 2. hata değil yanlış olur. O yüzden ricam çok sıkıştığımız, onlara çok ihtiyacımız olduğu dönemde aman bir daha bunları tekrar etmesinler. Çok masum söylenen 2 kötü tezahürat başımıza bunları getirdi" ifadelerini kullandı.

Ankaraspor maçıyla ilgili de Vural, "Artık önümüzde 3 maçımız var. Küçük de olsa direk çıkma şansımız var. Bu yüzden biz bu 3 maçımızı kazanıp, artık diğer takımların ne sonuç alacaklarını bekleyeceğiz. Bu maçlardan ilki de Ankaraspor. Rakibimizin çok ciddi kadrosu var. Fakat son haftalarda aldıkları kötü sonuçlarla bir anda direk çıkma potasından 4. sıraya kadar gerilediler. Şu anda demorize olmuş durumdalar. Şu anda 11 futbolcusundan 6'sı sürekli oynamış diğer oyuncular değişerek oynamışlar. Yani takım anlamında da tam oturmuş bir kadroları yok. Ancak bizim de özellikle orta bölgemizde oyuncu sıkıntımız var. Biz sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi sergileyip, Mersin'e galip dönmek için her şeyi yapacağız. İnşallah istediğimiz sonuçla döneriz" dedi.
Editör: Barış Köksal