Özcan Deniz, Nurgül Yeşilçay'la çektiği 'İkinci Şans' isimli film çekimlerini bitirir bitirmez soluğu sevgilisi Buse Narcı'nın yanında almıştı. Marmaris'te demirli teknesine giden 44 yaşındaki sanatçı, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi ile bir araya gelmişti. Ancak bu mutluluk kısa sürdü. Ünlü çift, kavga edip ayrıldı.

SOSYAL MEDYADAN GÖNDERMELER YAPTILAR

Özcan Deniz, Albert Camus'nun "Olmayacak insanlarla olmayacak hayaller kurduğum için, en çok da kendimden af diliyorum" sözleriyle, genç sevgilisine sert bir gönderme yaptı.

Oyunculuk ve sunuculuk yapan Buse Narcı ise sosyal medya hesabından, "Bazı insanlar kişiliklerinin eksik yanlarıyla yüzleşmek yerine, eksiklerini başkalarının masumiyetlerine dil uzatarak kapatmayı, sağır vicdanlarına karşı dürüst olmaktansa ağır kusurlarını yükleyecek bir günah keçisi bulmayı tercih ederler" mesajını yayımladı. Bu paylaşımın altına da "Ve hayatlarında her zaman kaybeden olurlar..." notunu ekledi.

2013 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında ilk soruda elenen Buse Narcı, bir yıl önce de 'Bugün Ne Giysem?' yarışmasına katılmıştı.

İLK AYRILIK DEĞİL

Özcan Deniz ile Buse Narcı'nın geçtiğimiz mart ayında ayrıldıkları ve Narcı'nın boynuna yaptırdığı 'Özcan' yazılı dövmeyi sildireceğini iddia edilmişti. Ancak ikili, daha sonra barışıp tekneyle Yunan adalarına açılmıştı.


kaynak:Haberler
Editör: Barış Köksal