Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 51'inci Altın Portakal Film Festivali'ne katılan ve sonrasında iş için İstanbul'a geçen aksiyon filmlerinin usta oyuncusu Jean Claude Van Damme; geçtiğimiz günlerde Reina'ya gitti. İki kadınla sarmaş dolaş eğlenen ünlü oyuncu, alkolü fazla kaçırınca ortalığı birbirine kattı. Ayakta durmakta zorluk çeken oyuncu, önce elindeki içki bardağını kırdı, sonra dizlerinin üzerine çöküp bağırmaya başladı. Oyuncunun etrafındaki insanlar başta film çekildiğini sandı.

VAN DAMME'I MASAJLA SAKİNLEŞTİRDİLER

Yardımcısı diğer müşterilerden özür diledikten sonra 10 dakika masaj yaparak ünlü aktörü sakinleştirmeye çalıştı. Mekandan sabaha karşı görevliler eşliğinde çıkan Jean Claude Van Damme, eğlendiği iki kadına da defalarca bağırarak onları aşağıladı.

Daha sonra eğlendiği kadınları özel aracına bindiren oyuncu, hıncını ise muhabirlerden çıkardı. Görüntü almaya çalışan bir muhabire tekme attı, başka birinin ise üzerine yürüyerek ona küfür etti. Oyuncunun neden bu kadar sinirlendiği ise merak konusu oldu.

Hollywood yıldızı Jean Claude Van Damme'ın da ortak olduğu şirket, Büyükçekmece'de 400 dönüm arazi üzerine yaklaşık 350 milyon dolarlık dev bir film platosu kuracağını açıklamıştı. Oyuncu, bu projeyi hayata geçirmek için İstanbul'a gitti.

Editör: Barış Köksal