'Romalı Perihan' olarak tanınan 74 yaşındaki ünlü sanatçı Perihan Benli, Bağcılar'daki bir hastaneye kaldırıldı. Perihan Benli'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Romalı Perihan olarak da bilinen Perihan Benli yoğun bakımda. Avrupa sosyetesinde önde gelen isimlerden biri olan Perihan Benli'nin, yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Asu Maralman, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Romalı Perihan, Bağcılar İlkim Hastanesi'nde yoğun bakımdaymış. Allah şifa versin ve bir an evvel aramızda olsun inşallah" ifadelerini kullandı.

"SİZDEN DUA İSTİYORUM"

Ses sanatçısı Onur Akay da sosyal medyadan Benli'nin durumunun çok ağır olduğunu belirterek şu sözleri paylaştı:

"Miraç Kandili, hepimizin ruh dünyasına ve gönül dünyasına ışık tutsun ve mübarek olsun. Bu mübarek günde, değerli sanatçımız Romalı Perihan için sizden dua istiyorum. Romalı Perihan olarak bilinen Perihan Özkurt, Bağcılar İklim Hastanesi'ne kaldırıldı ve yoğun bakımda. Funda Erkoç'la birlikte, yoğun bakım ünitesinden bilgi aldık ve sanatçımızın durumu çok çok ağır. Dualarınızı eksik etmeyin."

ZEKİ MÜREN DEDİ, 'ROMALI PERİHAN' OLDU

Roma'da doğan ve büyüyen Perihan Benli, Yılmaz Güney ve Zeki Alasya gibi dönemin ünlü oyuncularla aynı filmlerde rol aldı. 74 yaşındaki Benli, Zeki Müren'in kendisine taktığı lakap nedeniyle 'Romalı' olarak anılıyor. Avrupa medyasında ise 'Peri-Han', 'Peri Han', 'Pery Han' olarak tanınıyor. Kaynak: Haberler



 
Editör: Barış Köksal