Dünyaca ünlü model Ashley Graham, ergenlik döneminde başına gelen iğrenç olayı anlattı. Fotoğrafçının cinsel organını çıkarıp kendisine zorla tutturmak istediğini söyledi.

 
Glamour dergisine röportaj veren 29 yaşındaki model Ashley Graham, 17 yaşındayken çalıştığı kampanyanın fotoğraf çekiminde, fotoğraf asistanı tarafından nasıl tacize uğradığını, olayı annesinden saklamak zorunda kaldığını ve o tacizcisini iyi biri olarak tanıtıp onunla beraber çalışmaya devam ettiğini anlattı.

"BANA CİNSEL ORGANIMI TUT DEDİ"


Ünlü model taciz anını şöyle anlattı: Fotoğraf asistanı onu takip etmemi söyledi ve ben de işle ilgili bir şey göstereceğini düşünüp peşinden gittim. Ancak o birden cinsel organını çıkardı ve bana 'tut şunu' dedi! Ben de 'hayır! Bu iğrenç!' diye bağırdım. Çok korkmuştum. Tanrıya şükür kapıya yakındım ve kaçmayı başardım.



TACİZCİNİN SEVGİLİSİ DE VARMIŞ
 
Ashley, bu hikayeyi daha önce kimseye anlatmadığını söyledi ve tacizcisinin bir sevgilisi olduğunu bildiğini ve o kızı tanıdığını; ancak belki adam değişir diye kıza hiçbir şey anlatmadığını ekledi.

10 YAŞINDA DA TACİZE MARUZ KALMIŞ
 
Bu iğrenç olay süper model için oldukça yaralayıcıydı. Çünkü bu olaydan 7 yıl önce daha 10 yaşındayken de benzer bir tacize maruz kalmıştı. Ashley'nin anlattığına göre aile dostlarının 18 yaşındaki oğlu, yüzmeden sonra onu yanına çağırmış ve cinsel organına dokunmaya zorlamıştı. O zaman küçük olduğu için olayı fazla kavrayamayan Ashley, 17 yaşında başına ne geldiğini biliyordu ve daha olgundu..
Haberler
Editör: Barış Köksal