Condor Havayolları'nın Las Vegas-Frankfurt seferini yapan Boeing 767 tipi uçağında seyahat eden Çek model Zaneta Hucikova, kedisinden ayrılmak istemedi.

KABİN EKİBİYLE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Hucikova çantasına gizlediği kediyle kabine bindi, ancak uçak havalandıktan sonra hostesler durumu fark etti. Kabin ekibiyle tartışmaya başlayan model, hostesler kediyi tuvalete koymak isteyince de çileden çıktı. Yolcuların verdiği bilgiye göre çok sinirlenen Hucikova'nın tepkisi bitmek bilmedi, uçağı düşürme tehdidinde de bulununca tartışma daha da büyüdü.

KADIN GÖREVLİYE YUMRUK ATTI

Hızını alamayan Çek manken, iddiaya göre kadın kabin görevlisine de yumruk attı. Kavga kontrolden çıkınca kaptan pilot, en yakın havalimanı olan Denver'a acil iniş yapma kararı aldı. Pilotun, Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne bilgi vermesi üzerine Buckley'den havalanan iki F-16 inişe kadar uçağa eşlik etti. Denver'a inişin ardından öfkeli model, polis tarafından gözaltına alınarak göçmenlik bürosuna götürüldü. Hucikova'nın herhangi bir federal suçlamayla karşı karşıya kalmayacağı belirtilirken yolcular 24 saat sonra Frankfurt'a uçabildi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal