Mütevazı tavırlarıyla herkesin beğenisi toplayan Tarkan'ın bilinmeyen bir yönü ortaya çıktı. Tarkan'ın, 10 yıldan bu yana köyü Rize-İkizdere'ye yardım ettiği alaşıldı.

Rize-İkizdere'ye yardım ettiği ortaya çıkan Tarkan, "Kimseye söylemeyin" dediği şeyin duyulmasının mahçubiyetini yaşıyor.

3 KÖPRÜ TAMİR ETTİRDİ, 2 KÖYÜN YOLUNU YAPTIRDI

Tarkan'ın İkizdere'de çöken 3 köprüyü tamir ettirdiği, iki köy yolunu yaptırdığı ve bazı evlerin tadilatı için para gönderdiği öğrenildi.

Yaptığı yardımların gizli kalması için köylülerden söz aldığı söylenen Tarkan'ın Rize'den bir yayla evi satın aldığı konuşuluyor.

TARKAN Azerbaycan YOLUNDA

Bu arada Mega star Tarkan'ın, Azerbaycan'da vereceği konserlerin tarihleri açıklandı.

Konserlerin organizatörü Nahid Emiloğlu'nun verdiği bilgiye göre, Tarkan bu kez hem Bakü'de, hem de Gebele'de solo konserler verecek.

Tarkan'ın Bakü konserinin 22 Şubat tarihinde Haydar Aliyev Sarayı'nda düzenlenmesi planlanıyor.

Tarkan 24 Şubat'ta ise Azerbaycan'ın Gebele kentinde hayranları ile buluşacak. Her iki konserde hayranları hem Tarkan'ın çok sevilen parçalarını, hem de besteci Kemal'in Baba Veziroğlu'nun sözlerine bestelediği "Senden Nigaranam" isimli parçasını mega starın canlı performansıyla dinleme fırsatı bulacaklar. Bu şarkı Tarkan'ın son albümünde de yer alıyor.

Editör: Barış Köksal