Dünyaca ünlü pop müzik şarkıcısı Tarkan, Seferihisar'da sokak hayvanları için kurulan bir yuvaya video yayınlayarak destek verdi.

İzmir'in sakin şehir unvanlı ilçesi Seferihisar'da belediye tarafından kurulacak hayvan yuvasına ilk destek megastar Tarkan'dan geldi. Hayvan hakları mücadelesinin Türkiye'deki öncülerinden Prof. Dr. İsmet Sungurbey'in isminin verileceği hayvan yuvasının tamamlanabilmesi için megastar Tarkan YouTube'a yüklediği kısa filmle yardım çağrısında bulundu.

 Nisan ayında hizmete açılması hedeflenen barınağın tamamlanması için ayni ve maddi yardım için "www.mutluyuvaseferberligi.org" sitesinden destek çağrısında bulunulup, kampanya başlatıldı.

İlk destek verenlerden biri ise megastar Tarkan oldu. Tarkan, YouTube'de yanınlandığı 1 dakika 33 saniyelik kısa filmde "Mevsimler sadece sana bana değişmiyor. Soğuk ve açlık yalnızca sana bana değil. Sevgi sadece insandan insana değil. En son ne zaman bir hayvana sevgini gösterdin. Oysa hepimizin ihtiyacı sevgi, şefkat. İki lokma ekmek bir yudum su ve hepsinin buluştuğu yer. Yuva. Dilden çıktığı andan itibaren yüreğimizi ısıtır yuva. Bir yuvaya sokak hayvanlarının da sahip olmasını dileriz.

Bu dilek Seferihisar' da gerçek oluyor. Hayvan dostlarımız için benzersiz bir yuva olacak artık Seferihisar'da. Ama bu yuvanın eksikleri var. Senin desteğine ilgine ihtiyacı var. Türkiye' de örnek bir sokak hayvanları yuvasının oluşturulması ve yuvanın tamamlanabilmesi için hepimizin Seferihisar belediyesi ne destek olması gerek. Ben öyle yapıyorum. Çünkü sokak hayvanlarının çok zor olan yaşam koşullarından ve acılarından kurtulmalarını bir yuvaya sahip olmalarını istiyorum. Ama yarın ya da bir sonraki karakış ta değil şimdi. Hadi sende aramıza katıl göster sevgini..." diyerek, Mutlu Yuva Seferberliği'ne destek istedi.

Kaynak: ulusalpost

Editör: Barış Köksal