Survivor'da dün oyun sırasında Sedat, Sabriye'ye kızınca Sabriye'de "nedir senin bayanlarla derdin çok mu etek giymek istiyorsun?" diye tepki gösterdi. Sedat resmen şoke oldu. TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Survivor'da dün yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Ödül oyunu için yarışmacılar kumda futbol oynadı. Sabriye "futbol geçmişim var" dedi; ancak iyi oynayamayınca Sedat "hani biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun" deyince Sabriye çılgına döndü.

SABRİYE, SEDAT'A 'ÇOK MU ETEK GİYMEK İSTİYORSUN' DEDİ

Sedat, Sabriye'ye oyun sırasında 'hani futbol biliyordun hiçbir şey bilmiyorsun sen' dedi. Sabriye çıldırdı, 'senin bu bayanlarla derdin nedir? çok mu etek giymek istiyorsun' dedi.

SEDAT DONDU KALDI

Sedat, Sabriye'nin bu tepkisi karşısında şoke oldu. Önce ilk birkaç saniye dondu kaldı, sonra da "terbiyesizlik yapma" diyerek tepki gösterdi.

RİCADA BULUNDU

Çılgın Sedat Sabriye Şengül ile yaşadığı tartışmanın ardından bench'te oturan takım arkadaşının yanına gelerek ricada bulundu.

"ÇOK AĞIR LAFLAR SABRİYE"

'Çılgın' lakaplı yarışmacı, "Bak kardeşim senden bir ricam var. İki tane avladım var. Sen bana en başta geldin 'Sedat abi ben seni çocuğun için seviyorum' dedin. Bak onlar izliyor. Bir daha bana 'Etek, kıvırma' gibi sözler kullanma. Şahsıma hakaret et. 'Sen nasıl bir herifsin, kötüsün, pisliksin' dedi. Senden ricam evlatlarım için bir daha öyle söyleme. Allah rızası için benim seninle kavga etme şansım yok, anladın mı? 'Kıvırma, etek giy' gibi laflar çok ağır Sabriye. Beni düşünmüyorsan o evlatlarım için bana bir daha o kelimeleri kullanma" ifadelerini kullandı.

"BEN DE DURAMAM"

Sabriye'nin bu ricaya yanıtı ise "Bana şey yaparsan ben de sana şey yaparım. Kötü davranıyorsun. Evlatlarına saygım sonsuz ama bana kötü davranırsan ben de duramam. Bu benim zaafım. Herkesin var. Sonuçta anamız, babamız bizi ilziyor" şeklinde oldu.
Haberler
Editör: Barış Köksal