Survivor 2016'nın 97. bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan ödül yarışması sırasında Nagihan'ın yaşadığı sakatlık herkesi şoke etmişti. Birinci ödül oyunun sonlarına doğru yarıştığı sırada yanlış bir hareket sonucu acı içinde kalarak sakatlanan Nagihan'ın durumunun nasıl olduğu konusunda herkes merak içindeydi.

SURVIVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da 16 Haziran günü Ödül oyunu için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı kıyasıya bir mücadeleye girişti. Neredeyse başabaş mücadelenin yaşandığı oyunda, Gönüllüler takımı Ünlüler takımına karşı 10-7'lik bir skorla yendi.

NAGİHAN SURVIVOR ADASINA GERİ DÖNDÜ

Survivor'da en çok yarışmayı kazanan isim olan Nagihan, sakatlığının ardından adaya geri döndü. Doktor gözetiminde olan ve oyunlara katılmayan Nagihan sakatlığına ilişkin ilk açıklamayı adaya döner dönmez yaptı.

"KALÇA KISMINDA PATLAMA SESİ DUYDUM"

"Böyle olacağını bilemezdik" diyen Nagihan "Son sayıya gelmiştik ve benim alacağım sayı kazanmaya yetebilirdi. Saniyelik bir hamleyle bayrağa uzandım ve kaybedeceğimi biliyordum ve çok büyük bir risk almış oldum. Oturur pozisyonda atladım ve ayağım kaydı ve kalça kısmımda bir patlama sesi duydum. Dünya başıma yıkıldı. Survivor'ın sonunda bunu yaşamak beni çok üzdü. Son hafta kalmışken ve performanslarımızı sergileme açısından ben bununla nasıl baş edicem bilmiyorum. Sabaha kadar uyuyamıyorum. Dokunuyorum, dualar ediyorum, mucizeler bekliyorum. Her şeyin hayırlısı… Keşke böyle olmasaydı" şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal