Acun Ilıcalı'nın 'Survivor'da aç kalmadık ' diyen Merve Büyüksaraç'a açtığı dava başladı. Sözleşmeyi ihlalle suçlanan Büyüksaraç, 'El feneri ışığında imzaladım, geçersizdir ' dedi. 

Acun Ilıcalı'nın Survivor'ın ikinci sezonunundan elendikten sonra adada aç kalmadıklarını iddia eden Merve Büyüksaraç'a sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle açtığı 500 bin TL'lik tazminat davası başladı. İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dün yapılan duruşmada Büyüksaraç sözleşmeyi yarışma başladıktan 6 gün sonra adada el feneri ışığında okuyamadan imzaladığını, şimdi ise aleyhine olan maddelerin kullanıldığını iddia etti. Sözleşmenin geçersiz olduğunu iddia eden Büyüksaraç, tek taraflı yayınlarla da küçük düşürüldüğünü iddia etti. Mahkeme, taraflara sulh olma çağrısında bulunarak yarışmanın geriye dönük tüm kayıtlarının incelenmesine karar verdi. 

Yarışmadan elenen Merve Büyüksaraç, yaklaşık iki yıl önce katıldığı bir televizyon programında 'Survivor ortamını gerçek, yarışmanın adil olduğunu sanıyordum ama öyle değilmiş... Adada o kadar aç da değildik. Evet, yerde yatıyorduk, fareler vardı ama yapım ekibi yemek veriyordu. Çok ciddi açlık çekmedik hiç. Sözleşmede 'Kıbrıs'a gelmezseniz 100 bin TL ödersiniz' yazıyordu, buna rağmen gitmedim. Gerekirse o cezayı ödemeye hazırım. Yarışmaya katıldığım için de pişmanım ' demişti.
Editör: Barış Köksal