Son yıllarda sunuculuğunu yaptığı TV programları ile adından söz ettiren Songül Karlı, Hürriyet gazetesinden Müge Serçek Biroğlu'na verdiği röportajda özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Yeni sezonda Kanaltürk'te program yapacak olan Karlı, tekrar anne olup olmak istemediği şeklindeki bir soruya "Tekrar anne olmak isteseydim olurdum. Hamile kaldım aslında ama istemedim, aldırdım. Bebeğime çok düşkün olduğum ve her şeyiyle kendim ilgilendiğim için, aynı zorlukları tekrar yaşamaya cesaret edemedim. Ama yine bir kaza kurşunu olursa bu sefer doğururum" yanıtını verdi.

İşte Songül Karlı röportajından bir kesit;

Bir süre önce yaptırdığınız estetiklerden pişmanlık duyduğunuzu açıkladınız. Neden pişman oldunuz?

- Çok büyük göğüslerim olduğu için tam üç kere estetik yaptırdım. İstesem bir kerede halledebilirdim ama küçük göğsü sevebilir miyim, alışabilir miyim diye düşündüğüm için kademe kademe küçülttürdüm. Aslında kendi göğüs ölçümü de seviyordum ama program için ayarlanan elbiselerin içine giremiyordum. Kıro gibi gözüktüğümü söyleyip küçülttürmemi rica ettiler! Bunun dışında yüzümde botokslarım var, gerçi artık 20 yaşındaki kızlar bile yaptırıyor onu. Bir de dudağımı yaptırdım, çok hoşuma gitti, sonra bir daha yaptırdım. Tüm bunları ilk programda bütün izleyicilerimle paylaşacağım, kimseden Gizlim Saklım yok benim. Bundan sonra estetik yaptırmam herhalde.

"ESRA EROL'A KIZGIN DEĞİLİM"

Sizi bu noktaya getiren neydi?

- Yaklaşık beş, altı yıldır böyleyim. Ama ilkokul dördüncü sınıftayken bile elimden tespih düşmezdi. Bir gün rüyamda melekler bana “Dua bildiğin halde okumuyorsun” dedi. O günden beri her gün tespih çeker, bin tane İhlas okurum. Nefis ve çıkar uğruna birilerinin kalbini kırmaktan da korkarım. Esra Erol Fox TV’ye benim yerime geldi diye kızgın olup olmadığımı çok sordular ama bunu ona Allah nasip etti. Yaşanan şey kişilerle alakalı değil.

"KOCAMI ÖNÜNE YİYECEK BİR ŞEYLER KOYARIM"

Kocanızı pohpohlar mısınız?

- Kocayı pohpohlamak çok önemli bence. Erkekler çok bilmiş kadınları sevmiyorlar. Bu yüzden bazen oyun oynayıp bildiğim şeyi bilmiyormuş gibi yapıyorum. Sürekli kocamın önüne yiyecek bir şeyler koyarım. Onun bir şey istemesine fırsat vermeden hizmet ederim. Bu da ona yaşadığı evde saygı ve sevgi gördüğünü hissettiriyor. Hizmetçi ruhlu bir kadınım, evde bir an bile durmam. Sürekli temizlik yapar, evi kontrol eder, eksikleri gideririm. Yardımcımız olmasına rağmen yemekleri de ben yapıyorum.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK İYİ ANLAYAN ÇİFTİZ"

Gece yatarken ve Sabah kalktığınızda kocanızla birbirinizin ayaklarını öpermişsiniz. Ayak fetişisti misiniz?

- Aynen öyleyiz. Biz birbirine çok saygı duyan, çok iyi anlayan bir çiftiz. Yüz göz olmayız, birbirimizi yargılamayız. Anlatmak istediği bir şey varsa dinlerim, sorduğumda cevap veriyorsa verir, vermiyorsa daha da deşmem. Onun iyi olduğunu bilmek, ilişkimizin iyi olduğunu bilmek bana yeter.

"ÇOCUK ALDIRDIM"

Yeniden anne olmak istiyordunuz, ne oldu? Düşünüyor musunuz hâlâ?

- Tekrar anne olmak isteseydim olurdum. Hamile kaldım aslında ama istemedim, aldırdım. Bebeğime çok düşkün olduğum ve her şeyiyle kendim ilgilendiğim için, aynı zorlukları tekrar yaşamaya cesaret edemedim. Ama yine bir kaza kurşunu olursa bu sefer doğururum, belki bir kızımız olur. Adı da Ayşe olur.
Editör: Barış Köksal