Simge Tertemiz, geçen ağustosta eşi Murat Kadıoğlu’nun kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle, 2 yaşındaki oğlu Nail Kayra’yı da yanına alarak annesinin evine yerleşti. Daha önce de evliliğinde sorunlar yaşayan Tertemiz, boşanacağını açıklamış fakat mahkemeye başvurmamıştı. Tertemiz evi terk ettikten hemen sonra eşiyle boşanmak için mahkemeye dilekçe verdi.


Öğrenince şok yaşadı

Eşinden ayrı yaşayan Simge Tertemiz, aldatıldığını öğrendiğinde ise şok yaşadı. İşadamı Murat Kadıoğlu, eşiyle resmi olarak boşanmadan bir zamanların skandallarıyla ünlü mankeni Şebnem Schaefer’la görüntülendi. Şebnem Schaefer, 2009 Ocak ayında Murat Kadıoğlu’yla o dönem sevgilisi olduğu Simge Tertemiz’in ayrılmasından kısa bir süre sonra beraber olmuştu. Tertemiz ve Schaefer’in de o dönem arkadaşlığı sona ermişti. Kadıoğlu eşi Simge Tertemiz’le boşanma sürecinde ise soluğu eski sevgilisi Schaefer’in yanında aldı. Kadıoğlu ve Schaefer önceki akşam Nişantaşı’ndaki Scotch isimli gece kulübüne eğlenmeye gitti.

‘Gerçekten anlamıyorum’

Mekana Kadıoğlu’nun son model Porsche marka spor otomobiliyle birlikte gelen ikili mekan içerisinde de samimi şekilde eğlendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar beraber eğlenen Kadıoğlu ve Schaefer, mekandan birlikte ayrıldı. Olayı öğrenen Simge Tertemiz, eşi Kadıoğlu ve Şebnem Schaefer’ı kendisinin tanıştırdığını söyledi. Tertemiz, “Bundan yaklaşık 5 sene önce Edirne’de bir defileden sonra ikisini ben tanıştırdım. Biz Murat’la sevgiliyken ayrıldığımızda da ikisi sevgili olmuştu. Şebnem çok yakın olmasa da sonuçta arkadaşımdı. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Onları Allah’a havale ediyorum. Madem böyle olacaksa Murat Kadıoğlu davalara gelsin. İlk duruşmamız 7 Ekim’deydi gelmedi ve bir gün sonrasına ertelendi. O duruşmaya da katılmadı. Şimdi 24 Ocak’a ertelendi. Gerçekten ne yapmaya çalışıyor, anlamıyorum” diye konuştu. Serkan Öztürk - Milliyet
Editör: Barış Köksal