9 yıllık eşini sevgilisi Selin İmer için boşayan Mustafa Ceceli evlilik tarihini açıkladı. Çift 10 Temmuz'da, İmer'in eski sevgilisi Serdar Bilgili'nin otelinde düğünü yapma kararı aldı.

Aşklarıyla eleştiri oklarının hedefi olan Mustafa Ceceli ve Selin İmer düğün için 10 Temmuz tarihini seçti. İkilinin düğün için seçtiği mekanın otel sahibi kabul etmeyince, Çift düğün için İmer'in eski sevgilisi Serdar Bilgili'nin otelinde yapmaya karar verdi.

DÜĞÜNE SADECE 40 KİŞİ KATILACAK
 
Mustafa Ceceli, Sinem Gedik'ten boşanmasından bir hafta sonra, Selin İmer'le evleneceğini açıklamıştı. Çiftin düğün tarihi belli oldu. 10 Temmuz'da dünya evine girme kararı alan ikilinin hazırlıkları gizlice yürüttükleri ortaya çıktı. 40 kişilik küçük bir davetli grubunu çağırmayı planladıkları düğünü Kuruçeşme'deki Les Ottomans Hotel'in küçük salonunda yapmayı planlayan İmer ve Ceceli, geçen hafta yapılan görüşmede otel yönetiminden ret cevabı aldı. Bu gelişme üzerine ünlü popçu yeni mekân arayışına başladı. İkili İmer'in eski sevgilisi Serdar Bilgili'nin otelinde düğünü yapmaya karar verdi.
Haberler
Editör: Barış Köksal