'Duvara Karşı' filmindeki rolüyle ünlenen Sibel Kekilli, gençliğinde yaşadıklarına bakınca, bugün güldüğünü, hayatın aşk acısına, üzülmeye, strese değmediğini söyledi.

"KAFAMI SALLIYORUM VE GÜLÜYORUM"

'Zeit Magazin'e konuşan Kekilli, gençliğinde pop grubu Backstreet Boys hayranı olduğunu, bu grubun şarkıcısı Nick Carter gibi bir sevgili hayal ettiğini anlattı: "Ama bu hep boşa çıktı. Bugün düşündüğümde kafamı sallıyorum ve gülüyorum. Ama o zaman, 'Beni niçin kimse anlamıyor? Kız arkadaşlarım bile', diye düşünüyordum. Acı çekiyordum. 'Nick beni görür görmez aşık olacak' diyordum kendi kendime. Bir gün bir Amerikalıyla evlenip çekip gideceğimi, onunla dünya turuna çıkacağımı aileme nasıl anlatacağımı hayal ediyordum."

"STRESE, AŞK ACISINA DEĞMEZ"

"Şimdi o zamanki Sibel'e şunu söylemek isterim; Ah, tadını çıkar, zevkle, neşeyle. Strese, aşk acısına değmez. Hiçbir erkeğe, dünyanın en ünlü kişisi bile olsa, değmez. Ama yaşadığım tecrübelerden de pişman değilim. Bunlar benim gençliğim için nadir şeylerdi. Alman arkadaşlarımın yaptığı şeyleri yapmak, doğal şeyler değildi."

Kaynak: Haberler

 
Editör: Barış Köksal