Seren Serengil Müge Dağıstanlı'ya Ateş Püskürdü
Seren Serengil, Kanal D'de yayınlanan Renkli Sayfalar adlı magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı için sosyal medyadan ağır sözler söyledi.

Geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası 25 kilo veren Seren Serengil'in cesur pozları dikkatleri çekmişti. Ünlü sanatçı Serengil, geçtiğimiz günlerde bikinili görüntülenmesi haberlerine tepki göstermişti. Serengil, gazetecilerin çektiği fotoğraflarda sorun aramış ve fotoğrafları profesyonel bulmamıştı.

Gazetelerde yer alan fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığını, Kanal D'de Yayınlanan Renkli Sayfalar adlı magazin programının sunucusu Müge Dağıstanlı'nın kıskançlığında dolayı yaptırdığını iddia eden Seren Serengil, Dağıstanlı'ya ateş püskürdü.

"BİR TÜRLÜ EVLENEMEDİN"

Seren Serengil, Müge Dağıstanlı'ya Instagram hesabından yaptığı gönderide öfkesini "Müge valla 48 yaşında olmuşsun. 2 yıl sonra 50. Yemin ediyorum hiç göstermiyorsun. Ya bir türlü evlenemedin. Halbuki komik, eğlenceli bir kadınsındır. Neden böyle oldu acaba? Gel tatile gidelim beraber dicem, mayolu hiç görmedik seni. Hem kendi gazetende photoshop yaptırırsın. İstediğini kötü, istediğini iyi çıkarıyorsun ya... Aman sen sakın yakalanma ben vücuduma güveniyorum. Yoksa plajlara inmezdim. Allah'tan videolarda gerçek halim var da. Kıskançlıktan hangi pozu koyarsak daha kötü çıkar çabalarının boşa çıktığını herkes görüyor."

"SENİN KALBİNE ESTETİK YAPTIRMAN LAZIM, KÖTÜ OLAN ORGANIN O"

"Sen bir çok sanatçıdan çok daha fazla estetik yaptırdın. Ben doktorları, neler yaptıklarını da biliyorum ama bak işe yaramadı ki kimse evlenmedi senle... Çünkü senin kalbine estetik yaptırman lazım, kötü olan organın o... Onu düzelt, yüzünü gözünü göğsünü yaptıracağına bence... Hiç kimse sevmiyor seni. Herkes mi sevmez yahu. Tv programın seyredilmiyor, 87 idin en son. Öf içim karardı valla. Ne yap yap toparlan ve su kıskançlık krizlerinden kurtul. ASLAN gibi ol. Hadi bakayım. Olmuşsun da, biraz daha ol."

"AHLAKİ DEĞERLERİ OLAN BUNU YAPMAZ"

"O yayınlattığın resimde insanların mahrem yerleri gizli çekim yapılsa da yayınlanmaz. Ahlaki değerlere sadık olanlar bunu yapmaz... Yaklaşık bir yıldır çalıştığınız gazeteyi ve kanalı aleyhime haberler yapmak için kullanıyorsun. Burası da benim gazetem. Hadi bakalım, yeter artik" sözleri ile dile getirdi.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal