Ahmet Kural ve Murat Cemcir, ilk kez iş adamı rolünde hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandıkları ‘Ailecek Şaşkınız’la ilgili konuştu.

HT Magazin’de yer alan habere göre, 2 Mart’ta vizyona girecek filmle ilgili Kural, “Kendimizi yönetmeyi başaramamışken, hayatta en yönetilemeyen duygu olan aşkın devreye gireceği, kahkahalarla izlenecek bir film yaptık.” dedi.

Türkiye'nin sevilen yerli komedileri arasında hakkıyla yer edinen Çalgı Çengi ve Düğün Dernek serilerinin yanı sıra televizyonları fetheden İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde de yönetmen koltuğuna oturan Selçuk Aydemir'in yeni komedi filmi Ailecek Şaşkınız gümbür gümbür geliyor.

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in canlandırdıkları karakterler yeni filmlerinde statü atladı. İkili ‘Çalgı Çengi’deki gariban ‘Gürkan’ ile ‘Salih’le başlayıp ‘Düğün Dernek’te orta sınıfa, ‘Ailecek Şaşkınız’da ise zengin sınıfına geçiş yaptı.

Başrollerine yönetmenin diğer yapımlarında birlikte çalıştığı komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i yerleştiren komedi filmi 2 Mart 2018'de vizyona girecek. Filmin kadrosunda Saadet Işıl Aksoy ve Çağlar Ertuğrul da bulunuyor. Gökhan Tiryaki'nin görüntü yönetmenliğini üstleneceği filmde Kural zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat'ı, Cemcir Ferhat'ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı Gökhan'ı, Aksoy ise Ferhat'ın aşık olduğu Elif karakterini canlandıracak.

Editör: Barış Köksal